Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Älska Snö - Fjällposters för snöälskare

Älska Snö - Fjällposters för snöälskare

Vi älskar snö och det märks kanske på vårt utbud av posters. Fjällmotiven som vi började ta fram var utifrån vad vi själva ville sätta upp i vårt fjällhus. Vintermotiv som gör en glad och som får en att tänka på de där fantastiska skiddagarna när allt är magiskt och temperaturen är perfekt . Vi har tagit fram posters med motiv från Åre, Orsa Grönklitt, Sälen, Ramundberget, Lofsdalen, Vemdalen mfl men kände att vi även ville ha några motiv som inte var knutna till en viss destination utan snarare till kärleken till fjällen och snön. Det började med ett härligt längdmotiv på kalfjället med rubriken "älska snö". Det har också visat sig bli en av våra allra populäraste motiv. För väggkonst kan man aldrig få för mycket av och posters är perfekta att få upp på väggen i sitt fjällhus eller i sitt hem som en påminnelse om vinterdagar och längdåkning.

Älska snö posters skidor

Vårt motiv ovan är ett vackert motiv med ledkryss och längdspår på kalfjället. De där dagarna när allt är perfekt och solen lyser är svåra att glömma. Vi har haft några sådana upplevelser genom åren och de sitter hårt etsade i bakhuvudet. VIntermotiv är underbara och vi som älskar snö skulle kunna ha ännu fler på väggarna än vi redan har. För inredning är ju rätt tråkigt om man inte har väggkonst. 

Älska snö skidposter

Det andra motivet är en flört tillbaka i tiden - ett retromotiv med lite vintage känsla och där vi valde att illustera en retro skidåkare på fjället med en äldre kabinbana i bakgrunden. Ett motiv som passar på vilken vägg som helst .Fjällposter för fjällälskare helt enkelt. 

Att ta fram nya motiv och hitta nya Sverigemotiv är något vi älskar och fortsätter att se fram emot. Det är så kul när vi ser våra posters som inredning i en fjällstuga eller ett fjällhus och där man skapat sin alldeles egna idyll. För inredning ska vara roligt och posters / affischer gör det väldigt enkelt att skapa konst som man tycker om och kan ha på väggen.

 

Lämna en kommentar