Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Hej, vi är Johanna och Thomas, hjärtat och själen bakom Sverigeposters. Vår resa började när vi flyttade från Stockholm till Visby, Gotland 2019. Det var inte bara en förändring i vår vardag, utan även startskottet för vårt företag, Sverigeposters.

Vår idé tog form när Johanna, med sin bakgrund i kommunikationsbranschen och som ägare av en kommunikationsbyrå, sökte efter en unik Visby-poster för vår äldsta sons födelsedag och insåg att det fanns en outnyttjad nisch på marknaden. Detta inspirerade oss till att skapa Sverigeposters, där vi kombinerar vår passion för Sveriges vackra landskap med vår expertis inom kommunikation och marknadsföring.

Medan Johanna bidrar med sin expertis inom kommunikation och med en bakgrund som alpin tävlingsåkare med utbildning på alpina skidgymnasiet i Malung, tillför Thomas sin djupa förståelse för geografiska områden och kartor, berikad av hans erfarenheter från att ha vandrat med barnen sedan de var små på otaliga underbara platser i Sverige. Denna unika kombination av kunskaper och erfarenheter möjliggör för oss att skapa posters som inte bara är visuellt tilltalande, utan som också berättar en historia och förmedlar en stark känsla av plats och äventyr.

Vårt sortiment började med motiv från Gotland och har sedan vuxit till att omfatta hela Sverige – med en stor kärlek till fjällen så var motiv från fjällen en naturlig utveckling för oss. Vi började även här med motiv från Härjedalen/Funäsdalen eftersom vi har vårt fjällhus precis där. Utbudet idag består av motiv från fjällens majestätiska skönhet till storstädernas pulserande energi. Varje design är noggrant utvald för att reflektera Sveriges mångfald och skönhet.

Vi är stolta över att varje poster vi skapar på Sverigeposters är mer än bara en vacker bild; det är ett uttryck för vår kärlek till landet vi bor i och en spegling av vår kompetens inom kommunikation och marknadsföring. Vi är tacksamma för varje kund som väljer att ta del av vår passion genom att dekorera sina hem med våra posters.

Tack för att du är en del av vår resa.

Med vänliga hälsningar, Johanna och Thomas

Poster Stora Karlsö

Stora Karlsö - En plats som vi besökt ett flertal gånger. Ofta inleder vi vår semester på denna vackra ö. Ett perfekt sätt att hitta lugnet på kort tid. I fyren på bild finns det möjlighet att övernatta vilket kan rekommenderas. På kalkstensklipporna runt om ser man sillgrisslorna som är en fantastisk upplevelse för hela familjen. 

Ön är ett av världens äldsta naturskyddade områden och är rik på udda sevärdheter. Växter, fåglar, fossil och kulturhistoria – här finns något för alla intressen.

Ps - vill ni hyra vårt fina fjällhus kan ni läsa mer här