Om Oss

Med kärlek till Gotland så valde vi att flytta från storstaden till Visby - 2019. Tillsammans med våra 3 killar flyttade vi tillön som vi alltid älskat. 

Guldkornen och platserna som vi älskar är många och vi hittar fortfarande nya fantastiska platser. Att ha förmånen att bo och leva på en ö som Gotland är fantastiskt. När sonen önskade en poster i födelsedagspresent insåg vi att det inte fanns någon Visbyposter. Idén att skapa posters föddes och det första motivet blev Visby. Gotlandsposters föddes och det blev sedemera Sverigeposters.  Vår resa med Sverigeposters inleddes och idag tar vi ständigt fram nya motiv där vi kanske har fokuserat extra mycket på de som vi själva har varmt om hjärtat.  Förutom Gotland älskar vi även snö:) Så när vintern började närma sig föll det naturligt att titta på fjällmotiv. Vackra posters för fjällstugan. Ramundberget blev vårt första vintermotiv efter att ha köpt ett fjällhus i Osthang. Sälen blev ett av de första också efter en "skidkarriär" på skidgymnasium med Sälen som närmsta träningsort. 

Ps - vill ni hyra vårt fina fjällhus kan ni läsa mer här 

Hoppas ni också älskar våra motiv lika mycket som vi

/Johanna och Thomas 

Stora Karlsö

Stora Karlsö - En plats som vi besökt ett flertal gånger. Ofta inleder vi vår semester på denna vackra ö. Ett perfekt sätt att hitta lugnet på kort tid. I fyren på bild finns det möjlighet att övernatta vilket kan rekommenderas. På kalkstensklipporna runt om ser man sillgrisslorna som är en fantastisk upplevelse för hela familjen. 

Ön är ett av världens äldsta naturskyddade områden och är rik på udda sevärdheter. Växter, fåglar, fossil och kulturhistoria – här finns något för alla intressen.