Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Vår resa från storstaden till Gotland och skapandet av Sverigeposters

Hej från Johanna och Thomas på Sverigeposters! Låt oss berätta om vår resa från storstadens liv till Gotlands charmiga Visby. 2019 bestämde vi oss för att göra denna ö till vårt hem, och det blev starten för Sverigeposters. Vi flyttade från Stockholm till Gotland. 

Vår inspiration tog fart när vi sökte en Visby-poster för vår sons födelsedag. Märkligt nog hittade vi inga. Där och då föddes Sverigeposters – början på en samling unika Gotlandsposters. Vårt sortiment växte snabbt, och idag erbjuder vi allt från stämningsfulla fjällposter till livliga skidposter.

Varje poster vi skapar på Sverigeposters är mer än bara en vacker bild; de är minnen från Sverige. Vi har posters som fångar allt från den tysta skönheten i fjällen till det pulserande livet i skidbackarna. Perfekta för att sätta en personlig touch i ditt vardagsrum, kök eller varför inte i hallen?

Tack för att du följer med på vår resa. Upptäck vårt sortiment av Sverigeposters och låt oss ta med dig på en resa genom Sveriges natursköna platser, direkt in i ditt hem.

Med vänliga hälsningar, Johanna och Thomas

Poster Stora Karlsö

Stora Karlsö - En plats som vi besökt ett flertal gånger. Ofta inleder vi vår semester på denna vackra ö. Ett perfekt sätt att hitta lugnet på kort tid. I fyren på bild finns det möjlighet att övernatta vilket kan rekommenderas. På kalkstensklipporna runt om ser man sillgrisslorna som är en fantastisk upplevelse för hela familjen. 

Ön är ett av världens äldsta naturskyddade områden och är rik på udda sevärdheter. Växter, fåglar, fossil och kulturhistoria – här finns något för alla intressen.

Ps - vill ni hyra vårt fina fjällhus kan ni läsa mer här