Åre Kabinbana

Åre Kabinbana

Nu har vi äntligen en poster på den fantastiska kabinbanan i Åre. Ett vintermotiv med illustration över kabinbanan. Kabinbanan som på 7 minuter tar dig upp till Åreskutans topp med en fantastisk utsikt över de jämtländska fjällen.

Åre Swedens hemsida går det att läsa följande - "Kabinbanan byggdes som en del i Åreprojektet där Regeringen 1972 beslutade att skjuta till pengar för att det skulle skapas ett skidområde i Årefjällen dit även ”vanligt” folk hade råd och möjlighet att ta sig för att åka skidor. Efter en del förseningar på grund av vinterstormar och annat som försvårade arbetet stod Åre Kabinbana redo att transportera skidåkare 1976."

Vår poster har motiv över kabinbanan men också Åresjön i bakgrunden. Ett vintrigt motiv som passar alla som älskar snö och så klart Åre. För älskar man inredning, fjäll och snö kan det här motivet inte bli så mycket bättre. 

Åre Kabinbana

Våra vintermotiv kan kombineras med andra posters från vår kollektion. Älska snö är ett perfekt motiv att kombinera med Åre. För många tavlor på väggen är aldrig fel och det är en härlig påminnelse om vackra vinterdagar.

Lämna en kommentar