Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Åre Kabinbana

Åre Kabinbana

Nu har vi äntligen en poster på den fantastiska kabinbanan i Åre. Ett vintermotiv med illustration över kabinbanan. Kabinbanan som på 7 minuter tar dig upp till Åreskutans topp med en fantastisk utsikt över de jämtländska fjällen.

Åre Swedens hemsida går det att läsa följande - "Kabinbanan byggdes som en del i Åreprojektet där Regeringen 1972 beslutade att skjuta till pengar för att det skulle skapas ett skidområde i Årefjällen dit även ”vanligt” folk hade råd och möjlighet att ta sig för att åka skidor. Efter en del förseningar på grund av vinterstormar och annat som försvårade arbetet stod Åre Kabinbana redo att transportera skidåkare 1976."

Vår poster har motiv över kabinbanan men också Åresjön i bakgrunden. Ett vintrigt motiv som passar alla som älskar snö och så klart Åre. För älskar man inredning, fjäll och snö kan det här motivet inte bli så mycket bättre. 

För det är lätt att glömma väggarna när man ska inreda sitt fjällhus. Man kanske satsar på att köpa renhorn, mysiga fåtöljer, härliga kuddar och fina sängkläder. Men med tomma väggar blir det tomt och tråkigt. Så tipset är att satsa på lite fina fjällposters på väggarna. Att inreda sitt fjällhus är superkul och ännu roligare om man kan ha en del av sitt favoritfjäll på väggen så klart.

Vilket motiv man vill ha bestämmer man själv. Men har man många favoriter så får man många tavlor på väggen:)

Åre Kabinbana

Författare: Johanna Ronnestam Bergbom Redaktör: Thomas Bergbom

Våra vintermotiv kan kombineras med andra posters från vår kollektion. Älska snö är ett perfekt motiv att kombinera med Åre. För många tavlor på väggen är aldrig fel och det är en härlig påminnelse om vackra vinterdagar.

Lämna en kommentar