Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Burgsvik  - Guldkaggen by Allegrine

Burgsvik - Guldkaggen by Allegrine

Det är lite roligt för när vi designade vår poster för Guldkaggen från Burgsvik så tänkte vi inte att det så snart skulle bli liv och rörelse igen. När vi besökte Guldkaggen för några år sedan var det full fart med restaurang, aktiviteter och glassbar i Guldkaggen. Sen var det rätt ödsligt och tomt under några år och stället stod tomt. Men nu kommer det bli liv igen då stjärnkrögaren Danyel Couet öppnar restaurang på denna fantastiska plats tillsammans med Sebastian Thureson. Restaurangen har fått namnet "Guldkaggen by Allegrine" och kommer ha öppet från midsommar till slutet av augusti.

hemsidan kan man läsa - 

Menyn ”à la Côte d’Azur” erbjuder många sommarfavoriter – allt från lätta sallader till helgrillad fisk, lamm och franska pizzor. På Guldkaggen kommer det även finnas en glasskiosk med hemlagad glass, kaffe och förhoppningsvis uthyrning av SUP-brädor för alla soldyrkare.

Så extra kul att vi skapade en poster med motiv från Guldkaggen. Nu blir den mer aktuell än någonsin. Ett vackert gotlandsmotiv som passar underbart som väggkonst för en gotlandsälskare som oss./ Gotlandsposters 

Lämna en kommentar