Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Djupvik - Gotland

Djupvik - Gotland

Vid Ekstakusten på Gotland ligger fantastiska Djupvik. Här finns ett litet fiskeläge, där man även sommartid har butik och kiosk. I Djupvik finns även Djupvik Hotell och Restaurang som lockar besökare för både övernattning och god mat. Här får du en fantastisk utsikt över Karlsöarna som sträcker upp sig i havet.

Eftersom det är på västsidan så bjuds du även på fantastiska solnedgångar när det är molnfria dagar. Djupvik var en plats som vi tyckte var viktig att få med när vi drog igång Gotlandsposters. En poster som finns med både Djupvik och Eksta tryckt som rubrik. För gotlandsmotiv var det som startade vår resa med Sverigeposters.

I början utgick vi enbart från motiv på Gotland. Gotlandsmotiven blev fler och fler och vi växte sakta. Med gotlandsmotiv på plats så kände vi efter en stund att det var dags för Sverigemotiv. Därför har vi nu inte enbart gotlandsposters i vårt sortiment utan posters från storstäder till fjäll. För älskar man Sverige så älskar man kanske fler platser från vårt underbara vackra land.

Köp en retro poster med skidåkning eller en Stockholmstavla. Välj och kombinera precis som du vill och skapa din egen unika inredning. Det är väggkonst när det är som bäst.

Har du inte besökt denna kust så är det ett hett tips. 

 

 

Lämna en kommentar