Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Din guide till att förvandla ditt hem med posters

Din guide till att förvandla ditt hem med posters

Posters är inte bara dekorativa element, de är ett sätt att föra in naturens lugn och skönhet i ditt hem. I detta inlägg utforskar vi hur du kan välja och använda fjällposters för att skapa en unik och inbjudande atmosfär.

Skillnaden mellan poster och affisch En poster är mer än bara ett tryck; det är ett konstverk. Till skillnad från en affisch, som ofta används för reklam, är posters avsedda för inredning och är tillverkade med högre kvalitet i åtanke. Vi diskuterar vad som gör våra fjällposters unika, från papperstyp till tryckteknik.

Välja rätt storlek och motiv Storleken på din poster påverkar dess inverkan i rummet. Nedan finner du några tips på hur du väljer rätt storlek och motiv för ditt utrymme. Oavsett om du föredrar en poster med motiv från din favoritort  eller grafiska motiv, har vi något som passar varje smak och inredningsstil.

Styla ditt hem med en poster - lposter kan förvandla ett rum och tillföra karaktär. Här är några tips för att maximera deras inverkan:

 • Kombinera med färgteman: Använd posterns färger för att komplettera rummets befintliga färgschema. Att välja en poster som harmoniserar med eller tillför något till rummets färgschema kan dramatiskt förbättra den övergripande estetiken. Här är några exempel på hur du kan göra detta:

  1. Skapa balans med komplementfärger: Om ditt rum har en dominerande färg, välj en poster som har komplementfärgen för att skapa en visuell balans. Till exempel, om rummet har mycket blått, kan en poster med varma orange eller rostiga toner som speglar höstens färger i fjällen, ge en fin kontrast. 

  1. Förstärk nuvarande färgschema: Har du redan en färgpalett du älskar? Välj en poster som förstärker dessa färger. En poster med nyanser av grönt och brunt kan till exempel framhäva ett rum inrett i jordnära färger.

  2. Neutrala toner för en lugn känsla: Om du föredrar en mer avskalad look, välj en poster med neutrala färger. Monokroma bilder av exempelvis ett  fjällandskap kan ge rummet en känsla av lugn och sofistikering utan att överväldiga.

  3. Lekfulla accenter för barnrummet: För ett barnrum kan en poster med lekfulla färger, som ljusa blå eller gröna toner, vara perfekt. Detta kan bidra till en glad och inspirerande miljö.

  Skapa en fokuspunkt: Välj en stor poster som en central punkt i rummet eller skapa en gallerivägg med flera mindre posters.
 • Ramvalet: En väl vald ram kan förändra hela utseendet. En minimalistisk ram låter bilden tala, medan en mer dekorativ ram kan lägga till en extra dimension.
 • Placering: Häng din poster där den kan fånga ljuset och synas, som över en soffa, säng eller i hallen.

Lämna en kommentar