Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Från storstadspuls till Gotlands lugn

Från storstadspuls till Gotlands lugn

Vi som driver Sverigeposters flyttade för över 4 år sen från storstaden till Visby.

Gotlandsposters, och sedemera Sverigeposters, blev en naturlig del av vår historia. Beslutet att flytta kom av en längtan efter förändring från det hektiska stadslivet i Stockholm till den stillsamma skönheten på Gotland. Att bo här har varit en kreativ katalysator till att vi startade vårt bolag med fokus att skapa vackra posters som hyllar Gotlands och Sveriges unika charm. Att det sen också blev Sverigeposters med motiv från hela Sveriget var en naturlig förlängning för oss. 

Att ha vår bas på Gotland har varit en inspirationskälla för våra motiv. Varje vy, från Visbys medeltida gränder till den vidsträckta fjällvärlden, har bidragit till våra konstverk. Det är fantastiskt att nu kunna inkludera en ny, underbar bild över Visby i vår kollektion, skapad av den grymt duktiga illustratören Erik Unnerfelt.

visbyposter

Vi förstår att många längtar efter att göra en förändring. Kanske flytta till en annan ort, annat land eller som vi flytta till en ö som Gotland. Att flytta är alltid läskigt. Man vet vad man har men inte vad man får. För oss som har 3 barn var det lite extra klurigt att veta om det skulle fungera för alla eftersom de vid flytten var i så pass olika åldrar. En i 6-års och den äldsta på gymnasiet. Att corona kom snart efter att vi flyttat gjorde inte saken lättare för den äldsta som fick studera hemma men med facit i hand så var det rätt beslut och vi har aldrig ångrat oss. Det handlade bara om att göra det. Bestämma sig och sen flytta. och vi kan försäkra dig om att det är mödan värt.

Att leva och arbeta här på Gotland har gett oss bara ett rikare och mer balanserat liv. Vi spar 40 h i månaden i enbart pendling genom att ha bosatt oss i Visby. Allt är på cykelavstånd. 

Så om du överväger att göra samma resa som vi gjorde, att flytta till Gotland och uppleva den unika skönheten, så vill vi uppmuntra dig att följa ditt hjärta. Livet här på ön har gett oss så mycket och vi är övertygade om att det kan ge dig och din familj minst lika mycket glädje och inspiration. Våra posters är ett uttryck för den kärlek vi känner för denna plats, och vi hoppas att de kommer att fånga ditt hjärta också.

Skribent: Johanna Ronnestam Bergbom Redaktör: Thomas Bergbom  

Lämna en kommentar