Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Grafiska skidposters för skidälskare

Grafiska skidposters för skidälskare

Efter att ha tagit fram en mängd fjällposters med inspiration från några av våra älskade fjälldestinationer började vi designa posters som har ett mer grafiskt uttryck. Våra första posters i denna serie blev ett skidåkarcitat "Ski More Worry Less" samt en turkost härlig skidposter.

Jag tycker det är kul att skapa poster som har lite färg eftersom vi ofta satsar på att ha fjällhus och fjällstugor gråa eller träfärgade. Lite färg på väggen passar fint och bryter av mot träfärger. Att inreda sitt fjällhus / fjällstuga är något av det roligaste som finns. Varför inte byta ut tavlorna med jämna mellanrum och skapa olika känslor under olika säsonger. Oavsett så är det extra roligt att inreda sitt fjällhus eftersom man kan köpa de där knasiga inredningsdetaljerna som man inte brukar köpa. Eller vad sägs om renhornsljusstakar:)

Att hitta nya motiv är inte så svårt, det svåra är att bestämma sig för vilken man ska börja med. Att ta fram några motiv som passar oavsett vilket fjäll man har som favorit hoppas vi kan falla många i smaken. Själv ser jag fram emot att sätta upp ytterligare posters i vårt fjällhus. Att köpa nya möbler är dyrt men att byta tavla och motiv på väggen är desto lättare. Och dessutom roligt:)

Lämna en kommentar