Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Hundfjället

Hundfjället

Hundfjället är del av Sälenfjällen och ligger "vägg i vägg" med Tandådalen. En förbindelselift kopplar de två fjällen samman och här trivs framförallt barnfamiljer. I 45 år vistades vi i Sälenfjällen - från nyfödd till den dagen vi sålde vår lägenhet i Tandådalen. I Hundfjället åker man både brant och familjärt. Väggen är en av Sveriges brantaste pister och många ger sig i kast med att ta sig ned för den branta pisten (med blandat resultat). Bredvid väggen tornar Hundfjällets toppstuga upp - Toppstugan Lyktan. Här äter man gott både dag- och kvällstid. När vi skulle välja motiv för vår poster så föll valet på just denna byggnad då den är karaktäristisk för Hundfjället och det dessutom är där vi hade vår bröllopsmiddag en gång i tiden. En magisk kväll som avslutades med skotertransport i brudklänning ned för fjället och vidare till hotellet.

En affisch som alla fjällälskare och stugägare i Hundfjället så klart måste ha i sina fjällhus eller i sitt hem som en påminnelse om vackra skiddagar.

Hundfjället fjällposter

 

Till Hundfjället reser du både med bil, flyg eller tåg. Bokar din semester gör du som så många gånger annars med SkiStar.  Dessutom finns nu också en nybyggd ski-lodge i Hundfjället som kommer göra att den här fjällanläggningen blir lite populärare och mer välbesökt än den var innan. För flyget går raka vägen upp till Transtrand och sen är det bara åka buss till Hundfjället för skidåkning i alla former.

 

 

 

Lämna en kommentar