Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Kungsberget - Familjernas paradis

Kungsberget - Familjernas paradis

Vi är så glada över att dela med oss av vårt senaste motiv av fjällposters med er. Denna gång har vi fokuserat på det fantastiska Kungsberget - en plats som verkligen har en speciell plats i våra hjärtan. Ett ställe vi har besökt flertalet gånger och som ligger "nära" ex Stockholm jämfört med våra andra härliga fjäll i Sverige. Passar perfekt för både längre skidsemester men också för en mysig weekend. 

Varför Kungsberget?

För oss handlar Kungsberget om mer än bara vackra landskap och perfekta skidbackar. Det är en känsla av gemenskap, äventyr och spänning. För familjer finns det en rad aktiviteter som exempelvis Nintendo Land och Björnbusarna. Men hela Kungsberget är smart anpassat för skidälskande barnfamiljer med allt ifrån gratis saft i backen till smarta skidförråd när man hyr skidor. 

Fånga Skönheten i Ditt Hem

Vi har gjort vårt bästa för att föra Kungsbergets magi in i ditt hem. Varje poster är en kärleksfullt skapad bild av fjällvärldens otroliga skönhet och potential för äventyr.

Vi hoppas att vår Kungsberget poster blir uppskattade och att den passar in hos dig eller till den du ämnar ge den till. Fö  fjällvärldens skönhet kan man aldrig få för mycket av.  Ta dig tid att utforska fler av våra poster och hitta den som talar mest till just ditt fjällhjärta.

Författare: Johanna Ronnestam Bergbom Redaktör: Thomas Bergbom

Lämna en kommentar