Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Lofsdalen - Ett fjällmotiv

Lofsdalen - Ett fjällmotiv

Lofsdalen är en fantastisk skidort.  Lofsdalen är en skidort i Härjedalen där du kan vara säker på att det kommer finnas snö. Här njuter man av både topptur, längdskidåkning och utförsåkning. Skidanläggningen har 25 nedfarter och 9 liftar  på fjället  Hovärken. Det finns hela 122 kilometer längdspår i området och för skoterälskare är det en dröm med massvis av skoterleder.

När vi skulle ta fram motivet för Lofsdalen så var Hovärken något vi ville illustrera men det var svårt att få fram storheten i en bild. Ibland upplever man det bäst på plats. Vi valde därför Lofsdalen Skybar som Mackmyra Whisky ligger bakom. Från skybaren har man en fantastisk utsikt över både norska fjäll, nationalparken Sonfjället men även över svenska högfjllet Helags. Fjällposters är härliga att skapa för de blir så fantastiskt härliga och inspirerande för oss som älskar snö. Fjällmotiv kan man aldrig få för många av.

Lofsdalens Skybar ligger högst upp på skidfjället Hovärken och erbjuder 360-gradig utsikt över fjällen och huserar Europas högst belägna whiskylager. I källaren vilar nämligen ca 400 privata whiskytunnor fulla med Mackmyra whisky. I baren finns även Sveriges största utbud av Mackmyra whisky.

Lofsdalen

Motivet bjuder på fantastiskt ljus som bara upplevs i fjällen. En poster för dig som älskar fjällen, Lofsdalen och så klart "älskar snö". Väggkonst när det är som bäst helt enkelt. Ge postern till dig själv eller en vän. 

 

 

 

Lämna en kommentar