Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Sälenfjällen - Lindvallen

Sälenfjällen - Lindvallen

För länge sedan var LIndvallen ett litet skidområde men på senare år har LIndvallen byggts ut och är nu Sälens största skidområde. I Lindvallen hittar du fyra torg - det är Söderåstorget, Experiumtorget, Gustavtorget och Sälfjällstorget. I Lindvallen finns backar för nybörjare och små barn men också för hela familjen eller för de som vill utmana sig i lite tuffare pister. 

När vi skulle ta fram en poster / affisch för Sälens största skidområde så valde vi att ha Experium i förgrunden som är en anläggning i Lindvallen som förutom äventyrsbad också bjuder på underhållning i form av bio, bowling, spel och dessutom har både restauranger, shopping och underhållning. Bredvid Experium ligger ski lodge som var en av de första ski lodgen att byggas i Sverige.

Det går att hitta många motiv för Lindvallen men detta motiv får symbolisera det som karaktäriserar Lindvallen i våra ögon. Puls, hjärta och skidåkning. En vinter i fjällen helt enkelt.

En poster att hänga i fjällhuset / fjällstugan eller kanske i hemmet som en påminnelse till härliga skiddagar i fjällen. Att inreda fjällstugan eller fjällhuset är extra kul. Man kan verkligen hitta mycket fint som gör att fjällhuset blir gemytligt och härligt. Inredningen får gärna gå i jordiga toner och självklart ska man ha ett fjällmotiv på väggen. 

Lämna en kommentar