Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Skapa din egen personliga kartposter

Skapa din egen personliga kartposter

Den här postern är perfekt fö rdig som har en egen favoritplats som du vill få upp på väggen.  För tänk om jag sa att du kan fånga dina favoritplatser i Sverige, förvandla dem till fantastisk konst och det med bara några klick? Låter det för bra för att vara sant? Nej, det är verkligheten med vår senaste innovation – den dynamiska postern som du kan anpassa helt själv! 🎉

📍 Välj din plats i Sverige

Allt börjar med en plats, din speciella plats. Kanske är det en idyllisk by i fjällen, ett sommarparadis på Österlen, eller den där speciella parken i Stockholm där du mötte kärleken? Var det än är i vårt vackra land, kan du fånga den platsen i en poster. (Så länge den finns på kartan vill säga)

🎨 Välj din stil

Nästa steg? Stilen! Välj utifrån våra olika stilförslag på färger och kombinationer. 

✍️ Lägg till personlig text

Nu kommer den personliga touchen. Lägg till ett namn, ett datum, eller kanske en liten hälsning? Det här är din chans att göra postern unik och ännu mer speciell. Ett minne, en hyllning, eller bara ett favoritcitat – valet är ditt.

🖼️ Din unika poster är redo!

Och så, som genom ett trollslag, är din unika poster redo! Vi skapar och skickar din personliga konstverk med största omsorg. Tänk att kunna blicka upp på väggen och se din speciella plats, stilfullt fångad i en poster, med en personlig touch som bara du kan ge.

Våra posters är inte bara en inredningsdetalj, de är en kärleksförklaring till de platser i Sverige som ligger dig närmast hjärtat.

Lämna en kommentar