Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Släke - En grafisk poster med kärlek till Gotland

Släke - En grafisk poster med kärlek till Gotland

Vi är otroligt glada att få presentera vår nya poster, Släke Gotland! Denna grafiska bild av tång är inte bara en snygg inredningsdetalj, utan också en hyllning till Släke, ett nytt coolt varumärke i Visby som du hittar på Adelsgatan.

Släke – En del av Gotland

Släke, eller tång, har en lång tradition på Gotland. Förr i tiden användes den som gödsel (och även nu) och har alltid varit en viktig del av vår historia och kultur. Vår nya Släke Gotland-poster är en hyllning till detta. Med en stilren och modern design fångar den både ögat och hjärtat.

Utforska Släke

Släke är också ett nytt coolt varumärke i Visby som du hittar på Adelsgatan. De erbjuder posters, kepsar, t-shirts och andra produkter som speglar kärleken till Gotland och dess natur. Varje produkt är noggrant utvald för att representera den avslappnade och äkta känslan av Gotland. Här hittar du mer information om Släke. 

Besök Släke på Adelsgatan

Om du befinner dig i Visby, tveka inte att besöka Släke på Adelsgatan. Butiken är fylld med unika produkter som alla har en historia att berätta. De älskar att dela med sig av sin passion för Gotland och dess fantastiska natur.

Perfekt för Ditt Hem

Släke Gotland-postern är ett perfekt tillskott till vilket rum som helst. Den passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet eller kontoret. Med sin enkla men kraftfulla design kommer den att påminna dig om Gotlands skönhet varje dag.

Beställ din Släke Gotland poster idag

Ge ditt hem en bit av Gotland med Släke Gotland-postern.

 

Lämna en kommentar