Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Stora Karlsö - En magisk plats och ett vackert gotlandsmotiv

Stora Karlsö - En magisk plats och ett vackert gotlandsmotiv

På Länsstyrelsens sida beskriver man Stora Karlsö på det här sättet  "Tänk dig en kombination av ett nordatlantiskt fågelberg och en ö i den grekiska övärlden – då har du Stora Karlsö. Här kan du se tusentals alkfåglar och även tusentals orkidéer." 

Stora Karlsö

Precis så kan man beskriva en fantastiskt vacker ö. Vi har besökt den ett flertal gånger och man blir lika fascinerad varje gång. Stillheten när man kliver av båten slås emot en och man kommer ned i varv vid första anblicken. De karga klipporna och de höga stupen ned där sillgrisslorna häckar är nästan obeskrivliga. Har ni inte besökt Stora Karlsö så är det ett tips när ni besöker ön.

Stora Karlsö blev ett självklart gotlandsmotiv när vi valde vilka posters vi ville sälja. Extra roligt är att du faktiskt kan köpa  Gotlandsposters på Stora Karlsö. Så vi tipsar om att åka dit och köpa postern på plats istället:) För det är värt att ta båten, njuta av middagen och fågellivet. Något man inte glömmer i första taget. Vår gotlandsposters med Stora Karlsö är ett motiv från Sverige när det är som bäst. 

Stora Karlsö Fyrvaktarbostaden

En bild från när vi besökte Stora Karlsö och bodde i Fyrvaktarbostaden.  En tavla om något. 

Köp din Stora Karlsö Poster här

Lämna en kommentar