Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Välj den perfekta postern för varje rum: En guide för varje stil och smak

Välj den perfekta postern för varje rum: En guide för varje stil och smak

Att inreda sitt hem är en personlig resa, och valet av posters spelar en stor roll i att skapa rätt atmosfär i varje rum. Från fjällposter i vardagsrummet till en poster från Visby i hallen, varje val säger något om din stil och dina intressen. Låt oss gå igenom hur man väljer rätt poster för olika rum – kök, hall, vardagsrum, badrum och mer.

Köket – Ett rum för mat och konst

I köket, där matlagning och samvaro står i centrum, kan en väl vald poster förhöja atmosfären. Tänk på poster för köket som matinspirerade motiv - ex ett fint stilleben på citroner, en vacker tavla från Elin PK eller charmiga poster citat som skapar en mysig och välkomnande känsla. En färgglad poster kan tillföra liv i rummet, medan en minimalistisk poster utan ram kan ge en mer stilren look.

Hallen – Första intrycket

Hallen är ditt hems ansikte utåt. En skidposter kan påminna om dina äventyr i Åre eller Lofsdalen, medan en poster med ett familjeporträtt ger en familjär känsla. För en mer lokal touch, kan en poster från Stockholm, Göteborg, eller Visby skapa en personlig och geografisk koppling. Vill du att det ska ge intryck och ta plats kan ett stort färgglatt motiv i en stor ram vara extra fint. Nästan så att en hel vägg får utrymme för ett grafiskt motiv. 

Vardagsrummet – Personlig och stilfull

Vardagsrummet är ofta hemmets hjärta, och här har du möjlighet att verkligen visa din personliga stil. En stor fjällposter kan ta dig med till topparna av Ramundberget eller Funäsdalen, medan posters som passar ihop tillsammans kan skapa en harmonisk komposition. Om du är mer äventyrslysten, varför inte naturmotivposter eller vackra foton från din senaste expedition eller fjällvandring?

Badrummet – Din egen lilla spa-oas

Badrummet erbjuder en unik möjlighet att experimentera med posters. En naturposter till badrummet kan skapa en lugnande atmosfär, medan en humoristisk poster till en toalett kan tillföra lite lekfullhet. Poster och affischer med avkopplande naturmotiv eller havsteman är perfekta för att skapa en känsla av lugn.

Anpassa efter dig och ditt hem

Utöver dessa rum, tänk på att anpassa dina val efter ditt hem. Och självklart efter vad du gillar.  En poster till kontoret kan vara mer professionell, medan en poster till pojkrum / flickrum kan vara mer lekfulla och personliga. Oavsett rum, kom ihåg att posters och tavlor är ett enkelt och effektivt sätt att uttrycka din stil och göra ditt hem unikt.

Vilka posters har du valt för ditt hem? Dela gärna med dig av dina tankar och idéer i kommentarerna! Oavsett om du föredrar posters med eller utan ram, posters och planscher av olika slag, finns det alltid något som passar just din stil. Från fjälltopparna i Jämtland till de soliga stränderna på Västkusten, låt dina väggar berätta din historia.

Skribent: Johanna Ronnestam Bergbom Redaktör: Thomas Bergbom

Publicerad: 2024-01-26

Lämna en kommentar