Vemdalen

Vemdalen

Vi hade en magisk skidweekend i Storhogna för några år sedan. Vi åkte faktiskt enbart längdskidor den gången. Vi tog oss från Storhogna genom skogar och förbi fjällen till Björnrike och tillbaka. Vemdalen är en magisk plats som bjuder på fantastisk skidåkning för alla fantaster. Vemdalsskalet bjuder på en pittoresk liten skidby där man kan avnjuta både god mat och härlig fika. Det har hänt mycket i Vemdalen de senaste åren precis som på de flesta fjällanläggningar. Jag minns när jag var ung och tävlade i de här fjällen att det var rätt så pittoreska skidanläggningar som inte var så välbesökta. VI bodde då på pensionat och njöt av fantastisk skidåkning redan då.

Vemdalen består av de fantastiska anläggningarna Vemdalsskalet, Björnrike, Klövjsö och Storhogna. Här finns verkligen något för alla. De bjuds även på upplevelser sommartid och övrig tid på året. 

Motivet på vår poster är en fantastisk vy över fjället. En kall krispig dag när snön gnistrar så där lite extra. Klart man älskar Vemdalen och vill ha den hör fjällpostern på sin vägg. 

Lämna en kommentar