Fri frakt över 399 kr

Varukorg

Tomt

Se alla våra favoritmotiv

Vemdalen - Fjällposter

Vemdalen - Fjällposter

Vi hade en magisk skidweekend i Storhogna för några år sedan. Vi åkte faktiskt enbart längdskidor den gången. Vi tog oss från Storhogna genom skogar och förbi fjällen till Björnrike och tillbaka. Vemdalen är en magisk plats som bjuder på fantastisk skidåkning för alla fantaster. Vemdalsskalet bjuder på en pittoresk liten skidby där man kan avnjuta både god mat och härlig fika. Det har hänt mycket i Vemdalen de senaste åren precis som på de flesta fjällanläggningar. Jag minns när jag var ung och tävlade i de här fjällen att det var rätt så pittoreska skidanläggningar som inte var så välbesökta. VI bodde då på pensionat och njöt av fantastisk skidåkning redan då.

Vemdalen består av de fantastiska anläggningarna Vemdalsskalet, Björnrike, Klövjsö och Storhogna. Här finns verkligen något för alla. De bjuds även på upplevelser sommartid och övrig tid på året. 

Vårt fjällmotiv på vår poster är en fantastisk vy över fjället. En kall krispig dag när snön gnistrar så där lite extra. Klart man älskar Vemdalen och vill ha den här fjällpostern på sin vägg.  För älska snö det vet ni att vi gör och så många andra också. Motiv från Sverige finns att få i många varianter. Både för er som gillar sommar och vinter.

Lämna en kommentar